Många månader har nu gått

...sedan jag skrev något här på bloggen och jag vet ärligt talat inte hur det kommer bli med bloggen framöver, om den kommer att fortsätta uppdateras eller inte. Jag fortsätter jobba som barnskötare och timvikarie i kommunen och det känns som om jag har jobbat väldigt mycket på sistone, ja, det senaste året och jag har även startat eget, det vill säga en liten webbutik, Boadas Esoteriska.
 
Försöker arbeta så mycket som jag bara kan och orkar och är dessutom ganska så aktiv på mina instagramkonton, plus att jag också försöker få igång en blogg med koppling till vår webbutik. Så jag vet inte om tiden räcker till, för denna blogg. Ellor jo, visst skulle det finnas tid att uppdatera bloggen åtminstone en gång i veckan, men frågan är hur jag kommer att prioritera.
 
Vi har fortfarande planer på att flytta till Spanien och vi planerar att resa till Costa del Sol en månad nu i sommar, dels på semester men även för att se hur det känns med ett liv och en vardag där och det är möjligt att vi, om allt känns rätt, börjar med att bo där över sommaren, två månader varje år och kanske ett par veckor på vintern också, när barnen är lediga från skolan.
 
Livet är så kort och tiden går så fort, så det gäller att prioritera rätt och att ta vara på var dag och var stund.
Visa fler inlägg