"Hemester"

Vi hade velat tillbringa årets semester i Spanien, men med tanke på covid-19 så väljer vi att istället satsa på en riktigt underbar hemester och jag är säker på att det kommer bli hur bra som helst, då det finns så mycket att göra även på hemmaplan och det viktigaste är ju ändå att man tar det lugnt så man hinner både njuta av nuet och ladda batterierna och att strosa runt i samt tillbringa så mycket tid som möjligt med familjen och i naturen, det tycker jag är riktigt härligt och det går alldeles utmärkt att göra hemmavid.
 
Tycker man om att fotografera så kan man ju åtminstone ägna en del av sommaren och semestern åt att bege sig ut på olika fotorundor, antingen ensam eller tillsammans med familjen. Ja, istället för att planera in en semester på annan ort eller i ett annat land så kan man planera in olika fotorundor på hemmaplan. Det är minst lika roligt och givande.
 
Eller så spenderar man semesterpengen på glass i stora lass och på picknickar i det gröna. Ja, varför inte investera i en stor och härlig picknickfilt, på vilken du sen umgås på riktigt nära håll med den eller dom du håller av. Det går faktiskt alldeles utmärkt att skapa både fina och oförglömliga minnen på en picknickfilt :)
 
Ja, för är det inte det som det verkligen handlar om? Att njuta av livet och nuet? Att få vara ledig och fri att göra vad helst man vill? Att få vara tillsammans med de man älskar och tillsammans få skapa fina minnen som man sedan med glädje kan tänka tillbaka på, när hösten och vintern åter är här. Eller när man har blivit gammal och barnen stora.
 
SÅ NJUT AV DENNA SOMMAR, SÅ MYCKET DU BARA KAN OCH SE TILL ATT SKAPA RIKTIGT FINA SOMMAR-OCH SEMESTERMINNEN! 
Visa fler inlägg