Första dagen i Ecuador

 
Ja, jag säger bara det, vilken känsla när flygplanet närmade sig Quito flygplats och vi gick in för landning och jag såg de fantastiska bergen som omgav flygplatsen! Så gröna, så majestätiska, så...ja, det är något jag aldrig glömmer!
 
Vi hade väldigt många resväskor med oss, då vi planerade att bosätta oss permanent i Ecuador och man hade ordnat så att det var två bilar som kom och mötte upp samt hämtade oss vid flygplatsen och därifrån blev vi körda till min mans äldsta dotters hus, där vi bodde vår allra första vecka i Ecuador och jag blir nästan tårögd när jag tänker tillbaka på denna allra första dag.
 
Här står min man tillsammans med våra båda pojkar utanför det hus där vi bodde.
 
 
Utanför det hus där vi bodde. Ja, just denna dag så var det ganska disigt, men oj, vilken utsikt när det klarnade upp och på kvällen dessutom!!
 
 
 
 
 
Här köpte vi glass, plus lite annat smått och gott och det var första gången i mitt liv som jag köpte mjölk i påse :)
 
 
När vi på kvällen, vår allra första kväll i Ecuador, blev hungriga så tog vi en liten promenad för att se oss omkring och för att se om det fanns något öppet och vi kom hem med denna tallrik tillika utsökta mat! Ja, som jag väntat och sett fram emot att för första gången få smaka på den ecuadorianska maten!
 
 
Skymningen sänker sig över Quito.
 
 
 
Min älskade man är tillbaka i sitt hemland efter nästan 19 år i Sverige.
 
Visa fler inlägg